06-12-2020

Atelierweekend geannuleerd
Afgelopen maand zou het landelijk atelierweekend plaatsvinden. Zou, want door de Coronamaatregelen moesten we het uitstellen. Erg jammer natuurlijk, maar toch heeft het wat opgeleverd. We hebben met de verschillende broedplaatsen op de steiger de koppen bij elkaar gestoken en ons verenigd onder de naam 'Broedplaats de Steiger'. Met de achterliggende gedachte 'samen staan we sterker’ willen we zichtbaarheid geven aan de verschillende kunstenaars en de broedplaats. Voor de promotie heeft Studio OOM een huisstijl ontwikkeld waarbij de kunstenaars letterlijk in beeld gebracht worden. Ik mocht model staan voor de eerste poster. Inmiddels zijn de eerste 15 klaar en wordt er hard gewerkt aan het vervolg. Volg 'Broedplaats de Steiger’ op instagram en de website in wording.

Privé shoppen
Omdat het atelierweekend niet doorging en er ook geen kerstmarkten zullen zijn heb ik ‘privé shoppen' in het leven geroepen.
_Het werkt zo: _
• Je maakt via de datum prikker een shop afspraak
• Je komt op de afgesproken datum, verstopt achter je mondkapje, op mijn atelier bij mij winkelen.
• Ik zorg voor de uitstalling van bekende en onbekende producten. Van skyline schalen tot Plooi windlichten en van stroopwafelpotten tot Frummel vazen en ook de kneusjes tafel staat weer vol. En het mooiste is dat ik altijd nog wat uit de kast kan trekken als je iets specifieks zoekt
• Ik pak je cadeaus feestelijk voor je in als je dat wilt of zorg dat je het in ieder geval veilig mee naar huis kunt nemen.
• Je betaalt contactloos met de pin.
• Jij blij, ik blij, Sinterklaas blij en de Kerstman blij.

Kerstster NOVA
Vorig jaar was hij al bijna af maar de kerstster maakt dit jaar echt zijn entree. De porseleinen ster heeft de plooien die je van Frummel en Kreuk kent. Hij is stoer en sierlijk tegelijk en zo een prachtige toevoeging aan de kerstversiering.

Je vindt de ster NOVA en de andere producten in de webshop en op het digitaal inkoop platform Orerchimp.

Kerstgeschenken op maat gemaakt
Op dit moment staat de oven volop de loeien voor een grote serie hondenbakken en kopjes die ik mag maken voor Gisou. Zij gaan ze wereldwijd via hun pop-up webshop verkopen. Dit ontwerp is speciaal voor hen gemaakt.
Misschien wil jij ook wel een kerst- of relatiegeschenk met je eigen boodschap en identiteit. Wacht dan niet te lang en laat het me weten, dan kunnen we misschien nog wat regelen voor de kerst.

FAQ...Wat is Porselein...?
Porselein is een van de zuiverste soorten klei. Het kan tot wel 1300 graden gestookt worden. op die temperatuur gaan de moleculen zo dicht op elkaar liggen dat het super hart word en water dicht. Het bij effect is daar bij wel dat elk product tot wel 20% krimpt tijdens het productie proces.

Heb jij een FAQ mail hem dan naar wanda@malproduct.nl

Zo dit was wel weer even. Ik ga weer met mij handen terug in de klei. Vond je het leuk om te lezen of heb je tips of vragen mail me vooral. En als je vindt dat een vriend of buurman dit ook moet weten stuur deze mail dan vooral door.