#1 nieuwsbrief

Goede morgen.....
Daar is hij dan…. De eerste MALproduct nieuwsbrief. Ik ben zo brutaal geweest om je mailadres in mijn verzendlijst op te nemen. Mocht je dat niet prettig vinden, meld je dan onderaan deze mail af. Maar ik raad je dat niet aan, want ik heb van allerlei leuks te vertellen.

De kunsttuin in Veenhuizen staat van 15 mei tot 18 september in het teken van kunst en ambacht. Zowel in de beeldentuin als binnen in de werkplaats/galerie staan werken van verschillende kunstenaars tentoongesteld. Dit jaar is MALproduct erbij, met onder andere windlichten, verschijntjes, vliegtuigen en werk dat speciaal ontworpen is en aansluit bij het theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’, dat van 15 juni tot 7 augustus wordt opgevoerd.

Nieuw! Het verbaast mij al een hele tijd dat de meeste spaarpotten een kurk aan de onderkant hebben, zodat je hem zonder al te veel schuldgevoel kan leeghalen. Mijn porseleinen spaarvarken gaat pas open als je met een hamer op zijn kop slaat. Zo bedenk je je wel twee keer voordat je je spaargeld verbrast en is de kans groot dat je hem pas stukslaat als hij vol is en genoeg geld in zijn buik heeft om je droom te verwezenlijken. Ik heb voor dit varkentje nog geen goede naam kunnen bedenken. Wie heeft een leuke suggestie?

Met verstand ingepakt. Af en toe verkoop ik werk via mijn webshop. Dat wordt dan per post verzonden. Het werk moet natuurlijk goed verpakt zijn en daar heb je veel bubbeltjes, schuimpjes, luchtzakjes en karton voor nodig. Ik probeer zoveel mogelijk inpakmateriaal te hergebruiken. Familie en vrienden bewaren het inpakmateriaal zodat ik het (steeds) opnieuw kan gebruiken. Ik ben op zoek naar nette dozen. Bijvoorbeeld de dozen waar ‘HelloFresh’ maaltijden in verpakt zijn. Heeft u voor mij dit soort dozen, stuur mij dan s.v.p. een mail of een app.

Zo dat vind ik wel weer even genoeg info voor de eerste mailing. Heb je tips of reacties mail ze me gerust ik ben er altijd blij mee.

Groetjes,
Wanda

ps. Wil jij de MALproduct nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen meld je dan aan via deze link