01-05-2021

*Atelierweekend *
We gaan het gewoon nog een keer proberen!
Het landelijk atelierweekend ging vorig jaar niet door vanwege de Covid maatregelen. We gaan het dit jaar gewoon nog een keer proberen! Als de versoepelingen het toestaan op 26 en 27 juni 2021. Het toffe is dat je dan niet alleen in mijn atelier een kijkje kan nemen, maar in nog 48 andere ateliers verspreid over de bedrijventerreinen De Paal en De Steiger. Alles op loopafstand van elkaar. Binnenkort kun je de ateliers op de Steiger die meedoen vinden op www.broedplaatsdesteiger.nl en op www.landelijkatelierweekend.nl vind je alle ateliers in het hele land die open zijn.

KunstKwartier bij Kunst is Leuk!
Komend weekend is het laatste weekend dat de verzamelexpositie van het KunstKwartierAlmereHaven te zien is bij Kunst is Leuk. Kunst is leuk is een initiatief van Anke Portier en Foktje Verhoef. Zij zijn (anti-kraak) gevestigd in het oude pand van Vapiano (schuin tegenover Stumpel naast de glijbaan) in Almere Stad. Ze hebben als doel alle Almeerders kennis te laten maken met kunst en hen plezier aan kunst te laten beleven.

Door een commissie van het KunstKwartier is er een collectie werken samengesteld die de diversiteit laat zien van de werken die door kunstenaars uit Almere Haven is gemaakt. Voor deze expositie hebben wij gekozen om een deel van de eerste interieur collectie van WOLplus te laten zien. WOLplus is een samenwerking tussen Bertina Slettenhaar, Margot van Leeuwen en ik, waarbij we zoeken naar de synergie tussen verschillende lokaal geproduceerde en ambachtelijke producten.

Dus ga nog snel een kijkje nemen op zaterdag 1 mei en zondag 2 mei van 12:00 tot 17:00

Stroopwafelpot Skyline Almere
Ken je de nieuwe stroopwafelpotten al? Deze steengoed potten zijn een perfect cadeau met een herinnering aan onze mooie stad voor vrienden, kennissen, nieuwe stadsbewoners, oude stadsbewoners of gewoon voor jezelf. Er past precies een pakje stroopwafels in maar, ook heel veel ander lekkers. Ze zijn vaatwasser bestendig en in vele kleuren verkrijgbaar.
Ze zijn te koop bij de VVV of je kunt ze bestellen in de webshop of door een afspraak te maken om bij mij in het atelier er een uit te komen zoeken.

Ben je retailer?
Dan ben ik heel benieuwd naar waar ik jou mee van dienst kan zijn. Bekijk de retail webshop op Ordershamp of stuur me een mail met je vraag.

FAQ...Wat is Glazuur...?
Glazuur is een soort glaslaag die op de klei vastzit. Glazuur is er in verschillende kleuren en
transparantie, maar werkt niet hetzelfde als verf. Glazuur heeft een bepaalde kleur en structuur als het aangebracht wordt en door een chemische reactie verandert zowel de kleur als de structuur. Daarbij speelt de ondergrond (soort klei) een belangrijke rol. Een glazuur zal nooit 100% hetzelfde zijn op verschillende producten.

Heb jij een FAQ mail hem dan naar wanda@malproduct.nl

Zo dit was wel weer even. Ik ga weer met mij handen terug in de klei. Vond je het leuk om te lezen of heb je tips of vragen mail me vooral. En als je vindt dat een vriend of buurman dit ook moet weten stuur deze mail dan vooral door.