18-11-2017

Het is hoog tijd dat ik jullie op de hoogte houd van alle ontwikkelingen bij MALproduct.

Delft Ceramica 2017. Voor de tweede keer stond ik afgelopen juli op ‘Delft Ceramica’. Een internationale keramiekmarkt waaromheen van alles georganiseerd wordt, van bijzondere exposities tot rondleidingen in de stad Delft. Deze manifestatie trekt veel toeristen, van Friesland tot Japan. Vanaf mijn plek onder het standbeeld van Hugo de Groot kon ik alles mooi gadeslaan. Veel toeristen fotograferen van alles en richten hun camera’s niet alleen op mijn werk maar ook op mij! Mijn rode hoed trekt de aandacht! Soms krijg ik een leuke foto toegestuurd!

Opvallend was een groepje Oosterse vriendinnen. Die waren blijkbaar zo onder de indruk van mijn werk dat ze om beurten naast een van mijn tafels gingen staan en zich lieten fotograferen. Mijn tafels als idool! Heel apart.

Piomieren. De Kunstgracht is alweer een paar maanden open en de mier heeft het een en ander meegemaakt. Hij heeft het een paar dagen zonder voelsprieten moeten doen en heeft daarna een nachtje ingetapet (om de lijm te laten drogen) rondgedobberd. Ook heeft hij, nadat er door een storm een kabel was losgesprongen, een weekend geoefend in rugzwemmen en onderdak geboden aan een paar meerkoeten. Op zich best leuk, maar de beestjes begonnen aan zijn drijvers te plukken waardoor hij dreigde om te kiepen. Met een extra les rugzwemmen in het vooruitzicht heb ik besloten dat één dier per kunstwerk genoeg is.

Mien Ruys. De tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart staan elk jaar de hele maand oktober in het teken van Keramiek. Keramisten exposeren in de tuinen en de paviljoens. Ik mocht dit jaar meedoen en ik heb het kunstwerk “Dwalen” speciaal voor deze expositie gemaakt. “Dwalen” symboliseert het dwalen door de tuinen op zoek naar inspiratie. Dwalend tussen de bloemen en planten rechts en links van het pad houd je hier en daar even stil voordat je verder slentert.

Deze expositie is nu voorbij maar waarschijnlijk is het werk volgend jaar op een andere plek te zien.

Nieuwe verkooplocaties. Mijn producten zijn natuurlijk altijd te koop via mijn website/ webshop, maar ze worden ook steeds meer aangeboden op andere plekken. Zo is ‘Plooi’, het windlicht te koop bij Mission in Veenendaal, een modezaak die niet alleen kleding verkoopt, bij Kopping in Nijmegen, een meubelzaak met oog voor design en producten met goede gedachten en bij Conceptstore ShoppingPrince in Den Haag die zich richt op verantwoorde producten.

Ik houd mij aanbevolen voor tips als een van jullie een leuke winkel kent waar mijn producten zouden passen.

Groetjes,
Wanda

Lees hier de originele nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief voortaan in je mailbox? Vul dan hier je gegeven in.