30-03-2020

Bijzondere tijden Vragen om meer creativiteit

Stromen jullie inboxen ook zo vol met mail over hoe alle bedrijven met gepaste maatregelen gewoon doorwerken? Ik vond dat ik daarin niet achter kon blijven. Daarom deel ik met jullie hoe ik het doe.

Ik doe het de eerste tijd lekker rustig aan. De wereld staat een beetje stil, dus voor mij tijd om een beetje bij te slapen en te mijmeren over nieuwe ontwerpen. Verder pak ik alle klusjes op die normaal blijven liggen, zowel op de computer als in het atelier. Aangezien ik in het atelier alleen werk, maakt het niet uit of ik nu thuis of in mijn atelier 1,5 meter afstand tot mezelf houd. Ik produceer nog lopende bestellingen, doe wat proefjes en maak nieuwe ontwerpen.

Maar lastig is deze tijd voor iedereen en ook voor mij als kleine zelfstandige. Ik moet het een beetje hebben van jullie ‘gunfactor’. Daarom wil ik jullie via deze weg graag mijn nieuwe Etsy webshop laten zien. Gevuld met Plooi, Kreuk en Gloei. Binnen een paar klikken besteld, betaald en mij blij gemaakt! Want juist nu mogen we onszelf en een ander best een beetje verwennen. Je kan het pakje bij jezelf of bij een ander die je een cadeau wilt geven laten bezorgen. Als je bij de opmerkingen invult dat het een cadeau betreft, kun je een persoonlijke boodschap opschrijven en die voeg ik dan bij het pakketje. Ik beloof dat ik het mooi inpak en zal mijn uiterste best doen om het cadeau op de juiste datum afgeleverd te krijgen. Vergeet dus niet de gewenste afleverdatum en de naam en het adres van de ontvanger te vermelden.

Nieuwe huisstijl
Is het je al opgevallen? De nieuwe huisstijl van de nieuwsbrief. Eigenlijk deed ik al die jaren in mijn communicatie maar wat en keek ik verlekkerd naar alle bedrijven/bedrijfjes, die een perfect uitgebalanceerde huisstijl hebben. Ik vind het tijd om daar ook wat aan te doen. En daar is hij dan, de nieuwe MALproduct huisstijl inclusief nieuw logo. Ik ben er heel blij mee en hoop jij ook!
Langzaamaan zul je hem op steeds meer plekken terug gaan zien zoals op de site en in gedrukte communicatie.

Foto’s
Ieder die mij volgt op insta en Facebook heeft ze waarschijnlijk al gezien, de foto’s die Claudia Kamergorodski van mij gemaakt heeft. Ze heeft portretten gemaakt en foto’s waarop ik aan het werk ben. Claudia is een echte vakvrouw en ze heeft mij gevangen zoals ik ben. Lijk ik een beetje?

Piomier
In de vorige nieuwsbrief zagen jullie dat ik druk aan het schaven was aan de paal voor de 2e piomier. Inmiddels staat hij in de Marktgracht vlakbij de eerste. De mast heeft een witte top gekregen en is goed in de lak gezet, zodat hij het water hebben kan. De twee mieren die erop zitten symboliseren de voor- en tegenstanders van de Zuiderzeewet. Met de komst van de Zuiderzeewet in 1918 kwam er de mogelijkheid het volk achter dijken te beschermen tegen overstromingen en zo vele levens te redden. Maar er verdween ook een groot visgebied voor de vele vissers die aan de oevers van de Zuiderzee woonden. Toch bleek er geen keus. Het water kwam de bevolking tot de lippen en de dijken kwamen er. Als je de gelegenheid hebt, wandel dan eens langs de gracht in Almere-Haven, want er zijn twee nieuwe kunstwerken bijgekomen van 2 Havense kunstenaars.

FAQ
De FAQ is een nieuwe rubriek in de nieuwsbrief. Hierin beantwoord ik vragen over hoe ik mijn producten bedenk, produceer of ervaar. Heb jij een vraag voor deze rubriek mail hem dan naar wanda@malproduct.nl

Ik vind het altijd leuk als je mijn nieuwsbrief deelt binnen jouw netwerk.

Lees hier de originele nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief voortaan in je mailbox? Vul dan hier je gegeven in.